Tuesday, March 15, 2016

Recomandare televizor ieftin cu diagonala de 80 centimetri


Salutare lume!

Pentru ca am inceput pe tema recomandare televizor, incepem primul articol pe blog cu top 5 cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 80 centimetri. Aceste televizoare sunt recomante pentru apartamente, pentru incaperi nu foarte spatioase. Majoritatea modelelor prezente in articol vor fi dotate cu tuner digital si player multimedia, astfel dotarile standard nu vor lipsi. Garantia oferita de producator este cea standard, 24 de luni, insa in cele mai multe cazuri magazinul ofera posiblitatea de a extinde aceasta perioada cu inca un an sau maxim doi. Aceasta extra-garantie este recomandata doar in cazul in care aveti in plan sa pastrati televizorul mai mult de 4-5 ani de zile. Acum, haideti sa vedem care sunt cele mai ieftine televizoare de 81 centimetri!

LG 32LF592U - aparut recent pe piata din Romania acest model vine de la un producator premiu, are pret accesibil iar diagonala este fix de 81 centimetri. Pretul este unul foarte bun, de aceea il pun pe primul loc in topul de astazi! De aemenea are in dotare si cateva dotari SMART!

Arielli 32 ES 1A - chiar daca acest producator nu-mi spune nimic, produsul acest este unul dintre cele mai ieftine. Functiile sunt decente iar aspectul este unul placut ochiului. Parerea mea este ca acesta nu se deosebeste cu nimic fata de un televizor de la un producator premium precum LG sau Samsung!

Hyundai 32 HYN 5000BF - nu este producatorul celebru care produce masini, deci nu va asteptati sa primiti o masina la pachet! Glumesc, desigur, acest producator este unul recunoscut pentru produsele de calitate cu preturi super accesibile! Nici acest model nu face exceptie de la regula, asadar puteti alege cu increde un televizor excelent cu pret bun!

Utok U32HD3- vine de la producatorul romanesc UTOK, deci calitatea este oarecum garantata! Recomand acest produs pentru ca arata bine dar si pentru pretul foarte bun. In rest, dotarile sunt asemenatoare cu ce intalnim cu dotarile celor de mai sus prezentate!

Philips 32PFH5500/88 - chiar daca nu este chiar cel mai ieftin TV cu diagonala de 80 centimetri, cu siguranta acest model este unul dintre cele mai ieftine televizoare cu sistem de operare ANDROID! Il recomand pentru functiile SMART dar si pentru dotarile de top, toate la pret acesibil!

No comments:

Post a Comment