Tuesday, March 29, 2016

Ce diagonala este potrvita pentru o camera de apartament?

Salut,

Dupa cum bine stiti, pe acest blog mi-am propus sa explic dar si sa recomand, diverse televizoare. Ei bine, de aceasta data vreau sa vad care credeti voi ca este diagonala pe care un televizor o are, potrivita pentru o camera de apartament. Nu de putine ori am intalnit persoane care cumpara televizor cu diagonala de peste 100 centimetri.

 Avand in vedere ca o camera de apartament standard este destul de mic, as putea spune ca tot ce este peste 100 centimetri nu este potrivit pentru o camera de apartament. De aceea, sfatul meu este urmatorul. Daca vrei sa ai un raport foarte bun atunci cel mai bune este sa cumperi un televizor cu diagonala de 80 centimetri, mai ales ca pretul acestora nu mai este demult unul inaccesibil.

Preturile pornesc de pe la 1000 lei si ajung pana la maxim 1900, pentru modelele cu functii Smart sau 3D. Iarasi nu cosider utile televizoarele cu aceste functii, mai ales ca multe din functiile smart sunt utilizate de cel mult 4-5 ori la inceput, atunci cand cumperi televizorul, dupa ceva timp aproape ca uit ca acestea mai exista si, automat ai platit niste bani in plus. Din noua generatie eu recomand Sony 32WD600, un televizor complet, cu diagonala perfecta pentru apartementele din Romania. :)


No comments:

Post a Comment